28. kesäkuuta 2008

Bob Marley


Tuunasin E:lle Bob Marley -paidan, mistä poika oli perin innoissaan. Paitaa ei kuitenkaan voinut ottaa heti käyttöön, vaan E halusi säästää ensikäytön päiväkotiporukalla tehtävää Sealife-visiittiä varten. Sealifessa paitaa oli tarkoitus näyttää raidalliselle kalalle.
Alemmassa kuvassa asunsa tarkoin miettinyt poikanen hetkeä ennen lähtöä treffaamaan raidallista kalaa, joka tuskin osasi aavistaakaan, mitä päivän aikana tulisi vielä näkemään!

6 kommenttia:

Meininkäinen kirjoitti...

Onpa vielä oppimista Bloggerin käytössä! Miksi kappalejako onnistuu julkaistessa täysin sattumanvaraisesti?!

Tiukunen kirjoitti...

Hieno on paita ja pieni pyöräilijä kerrassaan tyylikäs! :)

Meidän pojalta muuten löytyy oranssi Bob Marley -paita tismalleen samanlaisella printillä varustettuna. :D Tuo paitayksilö ei tosin ole itse painamani, mutta suosiota se on meillä kuitenkin kerännyt. :)

Meininkäinen kirjoitti...

Tiukunen, totta puhuen en minäkään ole itse painanut Bobin kuvaa. Leikkasin sen irti käytettynä ostamastani paidasta, jonka malli oli toivottoman leveä ja siksi meillä käyttökelvoton. Mutta meneehän tuo näinkin. :)

Ei kai vaan muuten tuo alemman kuvan rotsi ole teiltä huudettu?!

Tiukunen kirjoitti...

Itse asiassa mietin jo aikaisemmin, että missä ollaan nähty, kun olet jotenkin tutun näköinen.. ;) Ja nyt kun mainitsit tuosta takista niin tutultahan sekin näyttää.. :D

Dee kirjoitti...

Kyllä tollasta paitaa kelpaa esitellä, hieno!

Meininkäinen kirjoitti...

Kiitosta, dee! :)