31. elokuuta 2008

Kalastajamestari


Siis todella mestari. No, totta puhuen kaksi mestaria.
Ensinnäkin S joukkueineen voitti heinäkuussa kilpaonginnan SM-kultaa.
Ja nyt sitten E. Eilisillä Koskipäivillä E osallistui elämänsä ensimmäisiin kalastuskisoihin innokkaana ja itsevarmana. Suunnilleen 450 lapselle jaettiin onkivälineet ja syötit, ikäsarjoja oli kolme aina 17-vuotiaisiin saakka. Ja voitteko kuvitella - kolmeveemme voitti ne kaikki. No, voitti oman sarjansa, mutta sai aivan kaikista suurimman yhteissaaliin. Pääsi Päivi Lipposen haastateltavaksi kaiken kansan edessä ja hienosti klaarasi tilanteen. Ja se palkinto! Oikein hieno luontokuvasto - JA aivan ökyhieno kameramusiikkipuhelin! Kolmeveelle! Voi jee.
Itse taas sain innokkaana eilisen tapahtumia kuvatessani oman puhelimeni jumiin. Tähän hätään ei siis ole tarjota kuin vanha kuva onkiniekoistani. Onhan E sentään kalastellut koko pienen ikänsä.

2 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Voi aivan mahtava palkinto!!! =D ..saako haastattelun lukea jostain lehdestä vai julkaistaanko sitä missään? vinkvink.. ;)

Hirmusti onnea kalastajamestarille <3

Meininkäinen kirjoitti...

Anna, en ole bongannut mitään juttua paikallisista lehdistä ainakaan vielä. Enkä paikanpäällä bongannut reportterejakaan... Siinä palkintojenjaossa palkittuja haastateltiin yleisön edessä mikrofonin kanssa. :)