Tästä tykkäävät meillä kaikki! Yleisenä periaatteena pidämme sitä, että ruokaa ei koskaan haaskata. Jos esimerkiksi muusia jää yli, siitä tehdään sen määrästä riippuen joko seuraavan päivän uusioateria tai ihanaisia rieskoja aamupalaksi, iltapalaksi tai päivällisen kylkiäiseksi. Testiryhmä suosittelee!
26. kesäkuuta 2008
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Rieskaa, nam!
Meilläkin sama periaate käytössä.. Eli ei ruokaa haaskuuseen ja jos ruokaa jää aterialta yli, niin sille kehitellään aina jatkokäyttöä seuraavana päivänä. :)
Ja kun ruokakin on kallistunut niin viime aikoina! Onneksi sitä voi aina kehitellä erinäisiä säästökeinoja sentään. :)
Lähetä kommentti